Made in Србија

Моја пошта и ја [ други део ]

Ово ће да буде чисто преглед дешавања шта се десило у Понедељак, два дана после мог одласка у пошту (погледај "Моја пошта и ја").

 (Даље)

Савет - The Council | 3x22 = 074 |

Пошто је ситуација у задње две седмице итекако скочила у позитивном нивоу одлучио сам да се поново реиницирам у праћењу стања преко свог блога.

 

Епизода Савет, сезона трећа број 22, редни број 74.

 (Даље)

Моја пошта и ја

Не могу да верујем! Отприлике тако бих почео овај унос, да нисам фуриозно бесан, као што јесам.

Пошто живим у селу, да право правцато село, са тракторима и све, додуше то је више варошица него село, ал ајд сад... И у том лепо сеоцету (Трнава) ми смо имали једну пошту која је радила свега 4 сата дневно, сваки дан. С обзиром да је сеоце у питању, сем исплата пензија и с времена на време које пошиљке, није имала већег посла.

========= >

 (Даље)

UFO - мали зелени?

Наравно сви смо се од кад је века и света питали да ли има живота негде другде.  Неки чак сматрају да га и овде има превише (у негативном контексту).

 (Даље)

Престанак праћења Ентерпрајза

Одлучио сам да прекинем да се завитлавам са серијом која нема везе с' мозгом. 

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.