Made in Србија

NiiT biZbuZZ ~ Ниш у Октобру

Бил предаје...Пре неколико месеци је на сајту DevProTalk најављено да ће у Октобру у Нишу бити одржана конференција, како најаве кажу, препознатљива по веома опуштеној атомосфери.

Будући да сам лично био кум овој конференцији ( у мањој или већој мери  ), позивам Вас да се укључите, свако према својим могућностима, у ово веома занимљиво догађање. Планирају се посетиоци из целе бивше Југославије.

 (Даље)

Хамлет се вратио, и није срећан!

Арнолд Шварценегер - Са томпусом у устима Као што знате, не пишем кратке теме. Пре свега јер сматрам да је писање ради писања глупо, најблаже речено.

Али када је у питању акциони херој нашег детињства онда апсолутно има времена за писање и пискарање.

Арнолд Густав Шварценегер "Arnold Schwarzenegger" је рођен 30.тог Јула давне 1947. године у Тхалу у Аустрији. Надимак му је Аустријски храст, јасно је као дан због чега.

Оно што је мене подстакло да напишем нешто о овом човеку је видео који сам нашао на YouTube. Интересује Вас? Идемо даље...

 (Даље)

Жао нам је нема

Ова тема се тиче претходне и сама се надовезује. Ево епилога шта се даље десило.

После два дана и 20так мејлова између мене и људи у Сезаму, морам да додам врло љубазних људи, све похвале, и једног телефонског разговора. Потврђено ми је све оно што ми је обећано. А то је 256к конекција, са првим месецом и set up ом бесплатно.

Срећан сам био није да нисам, АЛИ!!!!! није све тако лепо... 


 (Даље)

UFO - мали зелени?

Наравно сви смо се од кад је века и света питали да ли има живота негде другде.  Неки чак сматрају да га и овде има превише (у негативном контексту).

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.