Made in Србија

The Jeff Dunham show

Забавни програм Џефа ДанхамаПочетком Октобра прошле, 2010., године, на америчкој тв станици Comedy Central, која се емитује путем кабловске и сателитске мреже, свој деби је доживео Џеф Данхам (Jeff Dunham) и његове лутке.

Најпознатија лутка међу њима је једно време била права интернет сензација на YouTube, Ахмед - мртви терориста. Од лутке која се користи за декорацију поводом Дана мртвих (Halloween), направио је праву звезду, сада већ део светске поп-културе. Видео који има преко 126 милиона прегледа, можете погледати овде.

Неколико специјала* и гомиле наступа широм САД су му донеле препознатљивост и омогућиле да у своју тачку уведе још неколико ликова. Лутке представљају стереотипове везане за поднебље Северне Америке, односно латино-американаца, хиспано-американаца, црнаца и горштака.

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.