Made in Србија

РТС ~ Радио Телевизија Смеће

RTS logoДа, тако је, говорим о ТВ Бастиљи. Врхунцу данашњег оличења самих нас, да нас. Јер Ви и ја плаћамо претплату.

- Добро Немања па шта се буниш. Такав је програм, не могу они боље. Не могу да стигну. Знаш, и Тијанић има посла пуне руке. Стално некога тапше по леђима, није битно да ли су мафијаши, министри, спортисти или певачи.

Овако би отприлике гласило Ваше сатирично обраћање мени, ако и тај смисао за поимљење није ишчезао у народу гледајући ретардирани програм ове Националне Јавне Куће.

 (Даље)

"молим те... па није у реду..."

ДеведесетеХахахахаха... Шта друго рећи.
У наслову се налази цитат Борке Вучић од пре 2 минута на РТС 2. И тако сам се слатко насмејао да сам се уплашио.

Ово ме враћа у прошлост, када сам као клинац гледао скупштину са одушевљењем и чуђењем како се старији људи пљују, поливају водом, износе из сале...
Ех...
Где је сад Радован Божовић...
 

 (Даље)

Оличење декаденције = Б92

интро
У сценографији 'порнић" почиње нови серијал Великог Брата, Veliki Brat VIP.
Значи декаденција у врхунцу моћи! Спремите се!

 (Даље)

NiiT biZbuZZ ~ Ниш у Октобру

Бил предаје...Пре неколико месеци је на сајту DevProTalk најављено да ће у Октобру у Нишу бити одржана конференција, како најаве кажу, препознатљива по веома опуштеној атомосфери.

Будући да сам лично био кум овој конференцији ( у мањој или већој мери  ), позивам Вас да се укључите, свако према својим могућностима, у ово веома занимљиво догађање. Планирају се посетиоци из целе бивше Југославије.

 (Даље)

Хамлет се вратио, и није срећан!

Арнолд Шварценегер - Са томпусом у устима Као што знате, не пишем кратке теме. Пре свега јер сматрам да је писање ради писања глупо, најблаже речено.

Али када је у питању акциони херој нашег детињства онда апсолутно има времена за писање и пискарање.

Арнолд Густав Шварценегер "Arnold Schwarzenegger" је рођен 30.тог Јула давне 1947. године у Тхалу у Аустрији. Надимак му је Аустријски храст, јасно је као дан због чега.

Оно што је мене подстакло да напишем нешто о овом човеку је видео који сам нашао на YouTube. Интересује Вас? Идемо даље...

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.