Made in Србија

Оличење декаденције = Б92

интро
У сценографији 'порнић" почиње нови серијал Великог Брата, Veliki Brat VIP.
Значи декаденција у врхунцу моћи! Спремите се!

 (Даље)

NiiT biZbuZZ ~ Ниш у Октобру

Бил предаје...Пре неколико месеци је на сајту DevProTalk најављено да ће у Октобру у Нишу бити одржана конференција, како најаве кажу, препознатљива по веома опуштеној атомосфери.

Будући да сам лично био кум овој конференцији ( у мањој или већој мери  ), позивам Вас да се укључите, свако према својим могућностима, у ово веома занимљиво догађање. Планирају се посетиоци из целе бивше Југославије.

 (Даље)

Хамлет се вратио, и није срећан!

Арнолд Шварценегер - Са томпусом у устима Као што знате, не пишем кратке теме. Пре свега јер сматрам да је писање ради писања глупо, најблаже речено.

Али када је у питању акциони херој нашег детињства онда апсолутно има времена за писање и пискарање.

Арнолд Густав Шварценегер "Arnold Schwarzenegger" је рођен 30.тог Јула давне 1947. године у Тхалу у Аустрији. Надимак му је Аустријски храст, јасно је као дан због чега.

Оно што је мене подстакло да напишем нешто о овом човеку је видео који сам нашао на YouTube. Интересује Вас? Идемо даље...

 (Даље)

Windows Vista ~ Технички Факултет Чачак

Windows Vista LogoУправо сам дошао са презентације Windows Vista која се одвијала у великом амфитеатру ( или ако Вам је драже кабинету 21. ) на Техничком Факултету у Чачку.

Презентација није била ништа специјално, то су се уверили сви који су били тамо, три предавача. Од којих је сваки знао мање претходног. Толико је било лоше да се умало не посвађаше да ли може или не може да се подеси часовник у Vista-и, без администраторових привилегија. (Даље)

Coca-Cola | Желим да...

Coca Cola logo Успешно је завршен, или почео, како Вам више одговара, пројекат Coca-Cola Community у Србији.

И пре него што сви почну да се радују зато што нам поново уводе комунизам као друштвено уређење ( додуше на интернету, овај пут ), да Вам пренесем моје виђење ствари.

Маркетинг је чудо, специјално када је реч о овом пићу, за које круже гласине да је до 1960. године садржало у сваком паковању ( лименка, флаша ) на 1 литар сока, малу дозу кокаина.

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.