Made in Србија
ДеведесетеХахахахаха... Шта друго рећи.
У наслову се налази цитат Борке Вучић од пре 2 минута на РТС 2. И тако сам се слатко насмејао да сам се уплашио.

Ово ме враћа у прошлост, када сам као клинац гледао скупштину са одушевљењем и чуђењем како се старији људи пљују, поливају водом, износе из сале...
Ех...
Где је сад Радован Божовић...
 

Радим на једном сајту, а у позадини ми ради DScaler и гледам, шта друго до РТС 2, јер скупштина се даје!

Скупштина је моја омиљена серија, јер ја је тако схватам. Један од најбољих твз. sitcom-ова у Србији. Зашто?

Зато што је феноменално урађен, драматургија, искреност, опасност, узбуђење, јесте да им је подела женских улога дно, но, не може све да се има, зар не?

Јесте да је најбољи карактер у тој причи отишао, наравно говорим о Шешељу, али ту сада имамо Тому, Вучиђа, Алигрудића, Чеду, Чанка, Батића и наравно Динкића, али госпођа Борка Вучиђ је тренутно шампион!

Значи јадна Борка пола не чује, пола не види, а нико је не јебе ни 2%. Излази за говорницу ко хоће, кад год хоће, фрљају се са члановима...

Ђелић је у свом метежу успео да се докопа говорнице, и како само-прокламовани Војвода од Меридијан Банке каже, са сузом која му је навирала из ока, он је у Реал Мадриду банкарства. Ђелка је врло добар, поштен и способан човек, али да не уме да прави поређења, не уме.

Полако ме подсећа на рекламу за MasterCard, са све реченицом на крају, "Видети Борку Вучић како се смеје, не процењиво...". Само што би на крају стајало Беобанка.

Да ли је на крају све то "само јефтин трик" или смо заиста "криви ми", питам се. 

Силом прилика налетео сам на један много добвар видео, погледајте.

Топ Листа Надреалиста - Хепек ( Бирање химне )


Коментари на текст

  1. 08/05/2007 | 09:11
    dmc

    hehe da daq.. ali pogledaj sta je na kraju ta skupSHITina donela.. hahah ... ;0 aj i ovo nanovo :)) djaba smo krecili :)

Оставите коментар

Додај коментар

Запамти ме

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.