Made in Србија

Повратак Ш

Повратак ЏедајаПрошло је много, чак и превише времена да бих ја поново сео за рачунар и написао нови унос на свом блогу. Разлога превише, оправдања никада доста. Било како било, ви сада читате овај нов текст са мог, делимично редизајнираног блога. Неки се можда сећају (домаћица, дмц...) на шта је то личило.

Ово што видите је делимично завршен посао. Остало је још цела десна страна да се реформатира као и футер. Ваљда ћу се на то дати сутра (увече).

Пре тога да чујем како сам вам недостајао, и како је ова сцена блоговања била мртво море до тренутка када сам поново ступио на сцену.

Ево, оправдавам зашто стојим на листи најбољих, још увек. (Даље)

Живот је некад жут, некад сив

Вако...

Млого ствари се издеш-гађало па је ред да их објавим овако, овде. А пре свега тиме штедим време да свакоме појединачно јавнем шта се дешава.

Елем од моје неодговорности и лењости (што да се лажемо?) нисам се посветио, па скоро, свему.
Та половичност је баш ударила са свих страна.  Да ли је време ограничавајући фактор или концепт времена, остаје ми да са још којим љетом господњим видим.

 (Даље)

Куда то идемо?

Свети СаваПоставља се јасно друштвено-политичко (назови) питање.

Србијо куда то идеш? 

Верујем да би сви волели да знамо одговор на ово питање. Синоћ разговрам са другаром о томе како све више и дубље тонемо. Но, плашим се да не знам где то тонемо и у шта. Изолацију? Санкције? Рат? Дестабилизацију?

Шта ће да се среди када дође нова-стара власт? Не знам којом ће то стилском фигуром да нас следећа влада испали из топа учмалости, или којим ће глаголом да нас условно заробе ови други. 

 (Даље)

Повратак

Здраво живо!

Није ме било, па поприлично дуго. Мада како видим није Вама лоше ни без мене. Пошто је јако касно, ево укратко да речем шта и како у мом животу се збива и зашто ме није било.

То му дође нешто као оправдање пред разредном. (Даље)

Pro Evolution Soccer 2008 review (тј. опис)

Pro Evolution Soccer 2008 предња страна омотаОчигледно једино мени нико није рекао да је Microsoft купио KONAMI за ситне новце. Може да буде то или да су дизајн графичког интерфејса ( UI-а ) радили исти људи који су радили на Windows Vista.

Уводна анимација обећава добру забаву на основу кореографије која је изведена. Док сама анимација и примењени ефекти изгледају као да су је правили удруженим снагама људи из VIP-a и Fanta-е. Па сад ако волите те фирме, онда ће Вам се и интро свидети. Ја сам остао равнодушан. (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.