Made in Србија

Несаница

Како наћи своје место у координатном систему конфузије? Да ли оно што радим данас - сутра има смила неког? Да ли ћу пропасти и од мене никада ништа неће бити?

Један корак, једна недеља, један месец, једна година... Дани неумитно пролазе, а ја стојим. Шта је већа константа, људска глупост, или да све има крај?

Да, знам од мене зависи! Само што ми нико није дао упутство од ове игре коју зовемо живот. Када су је смишљали заборавили су да напишу правила. Можда и нису, али мени сигурно нису јавили...

 (Даље)

Ово ми је школа...

Музика, ван просотрни и ван временски концепт. Као дете тадашње СФРЈ (1984.) остао ми је усађен тај ген Југословенства и братства јединства и како једна ствар води другој мој музички укус је био и биће музика која се на тим просторима слушала.

Кербер, Леб и Сол, Азра, Парни Ваљак, Црвена Јабука, Прљаво Казалиште, Бајага и инструктори, Хари Мата Хари, Мерлин, Осми Путник, Рибља Чорба, Освајачи, Ван Гог, У Шкрипцу, Регина, ЈУ група, Галија, Денис и Денис, Бијело Дугме, Тути Фрути Бенд, Пилоти, ЕКатарина Велика, Болеро, Плави Оркестар, Филм, Викторија, Тајм, Зана, Нови Фосили, Магазин...

----- 

 (Даље)

Моја пошта и ја [ други део ]

Ово ће да буде чисто преглед дешавања шта се десило у Понедељак, два дана после мог одласка у пошту (погледај "Моја пошта и ја").

 (Даље)

Савет - The Council | 3x22 = 074 |

Пошто је ситуација у задње две седмице итекако скочила у позитивном нивоу одлучио сам да се поново реиницирам у праћењу стања преко свог блога.

 

Епизода Савет, сезона трећа број 22, редни број 74.

 (Даље)

Моја пошта и ја

Не могу да верујем! Отприлике тако бих почео овај унос, да нисам фуриозно бесан, као што јесам.

Пошто живим у селу, да право правцато село, са тракторима и све, додуше то је више варошица него село, ал ајд сад... И у том лепо сеоцету (Трнава) ми смо имали једну пошту која је радила свега 4 сата дневно, сваки дан. С обзиром да је сеоце у питању, сем исплата пензија и с времена на време које пошиљке, није имала већег посла.

========= >

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.