Made in Србија

Windows Vista ~ Технички Факултет Чачак

Windows Vista LogoУправо сам дошао са презентације Windows Vista која се одвијала у великом амфитеатру ( или ако Вам је драже кабинету 21. ) на Техничком Факултету у Чачку.

Презентација није била ништа специјално, то су се уверили сви који су били тамо, три предавача. Од којих је сваки знао мање претходног. Толико је било лоше да се умало не посвађаше да ли може или не може да се подеси часовник у Vista-и, без администраторових привилегија. (Даље)

Coca-Cola | Желим да...

Coca Cola logo Успешно је завршен, или почео, како Вам више одговара, пројекат Coca-Cola Community у Србији.

И пре него што сви почну да се радују зато што нам поново уводе комунизам као друштвено уређење ( додуше на интернету, овај пут ), да Вам пренесем моје виђење ствари.

Маркетинг је чудо, специјално када је реч о овом пићу, за које круже гласине да је до 1960. године садржало у сваком паковању ( лименка, флаша ) на 1 литар сока, малу дозу кокаина.

 (Даље)

"Шоте мори шоте"

Чим споменемо реч "шота" одмах помислимо на игру која се, нажалост, игра на свакој српској свадби. Порекло имена шота долази од имена Шота Галица, жени србо-мрзца "качака" (одметника) Азема Бејта из села Галице (1889.-1924.) који је својевремено харао по Косову и Метохији.

Шота Галица је након мужевљеве смрти зулумћарила и предводила одметнике.

Ево приче о томе.

 (Даље)

Не брините, РТС зна шта ради! ( А шта Ви хоћете? )

Нова Беовизија, нема црногораца, али пусти срби воле традицију више него леба да једу. И где сад да прескочимо скандале и сензације.

SMS КРАЂА НА БЕОВИЗИЈИ!
Гледајте све о томе, само на РТСу!

Мало смешно делује, али ефективно. Гледалиште Вас мрзи, узимате му паре за претплату, хаде да им скренемо пажњу да смо праведни и бринемо о малом човеку.
Организујемо Беовизију ексклузивно на нашем каналу, направимо скандал и опет само код нас дајемо ( односно пуштамо са ланца ) веселу playboy плавушу са њеном мрежом да их она убаци у клопку или око, шта већ има.

Плати претплату, када те РТС лепо моли, да те гуза не заболи. 

 (Даље)

Веб ретроспектива '06

Као особа којој је примарни посао веб дизајн одлучио сам да направим осврт на прошлу годину и представим свој избор за 7 величанствених сајтова нашег подручја.

Па да почнемо...

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.