Made in Србија

Coca-Cola | Желим да...

Coca Cola logo Успешно је завршен, или почео, како Вам више одговара, пројекат Coca-Cola Community у Србији.

И пре него што сви почну да се радују зато што нам поново уводе комунизам као друштвено уређење ( додуше на интернету, овај пут ), да Вам пренесем моје виђење ствари.

Маркетинг је чудо, специјално када је реч о овом пићу, за које круже гласине да је до 1960. године садржало у сваком паковању ( лименка, флаша ) на 1 литар сока, малу дозу кокаина.

У ствари о чему је реч, овде.

Пошто је ово уствари један весело-весели портал компаније из Атланте, против кога ја немам ништа против, свака им част. Али бих скренуо мало пажњу, специјално млађим генерацијама, да воду не замењују Coca-Colom, Fantom ili Sprite-ом.
Јер, знам клинце који ово пиће тамане дневно по 2 литра.

Није сада да рекламирам неког другог нити било шта везано за то, али ни густи ( или бистри ) домађи сок није лош избор. Мислите о томе.

Некако под утицајима овдашње јавности, очигледно да ће мо поново у поход на Немце, или он на нас,  па ко кога пре.

Зашто ово кажем?
Из простог разлога што трака ( мала трака у горњем десном углу је у бојама Немачке заставе, овако један мали, ситан детаљ би вероватно прошао не запажено, али мени смета.

Такође бацам пик и на то што пише у називу сајта, а то је Coca-Cola Community. Ја колико знам ово је Српско говорно подручје, могли су за толико да се помоче.

Да само не блатим ствар, морам да кажем да ми се свидело како је сајт организован. Ништа специјално по чему би одскакао од осталих, али врло пристојно.

Једна од занимљивијих ствари на сајту је, "Ја желим" на којој регистровани корисници остављају своје жеље. Комуницирају са другима, каче своје слике у свој фото албум...

Опет ништа грандиозно, да се сада бијете у редовима за регистрацију на сајту, али заиста вреди погледати.

За крај Вам остављам моју омиљену рекламу.

 

 

I DRINK PEPSI
 

 


Коментари на текст

  1. 09/10/2007 | 12:29

    tacna je informacija da je do 1923. godine jedna flasica koce (0,25) sadrzavala 13mg kokaina.

Оставите коментар

Додај коментар

Запамти ме

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.