Made in Србија

Дроље, Фуксе и Шљам

Veliki Brat Logo Када сам пре неколико месеци за телевизијску кућу B92 рекао да је оличење декаденције, грдно сам погрешио. Извините.

Ви сте нешто много горе од тога, али игледа да ја не могу, поред све добре воље ( ако је још увек има ), да Вас опишем у таквој краткој дефиницији. Па ћу морати да образложим у мало дужем тексту, без да од тога правим специјал.

Искрено ме занима да ли би г. Веран Матић, Маша Милеуснић, Александар Стојановић, Живана, Тања, Аца ( временска ), сви запослени у B92 посадили своју децу испред телевизора и пустили их да гледају Великог Брата?

Да, да, сигрурно. ( Опасност, сарказам на 240%! )

 (Даље)

Нема више MSN Messenger-а

MSN MessengerОд данас нема више MSN Messengera.

Покушавам да се улогујем преко MSNа на мрежу, али неће... Избацује неку поруку са одговорима Yes и No.
Када је Microsoft у питању, а не знате енглески језик, слободно туците по No. И једном, други пут, трећи пут... Стално избацује ту порукицу, ја нешто радим и мрзи ме да читам сад шта је.
Обично ме пита хоћу ли да скинем нову верзију, а не треба ми нова. (Даље)

Одакле су Симпсонови?

Хомер СимпсонОдлучио сам да се пребацим на мало ведрије теме, ако је то иоле могуће.
Било како било, данас мојим цртаним јунацима чији сам велики љубитељ, неко ће рећи: "Па да, кад личиш на Хомера.", добро и то је тачно, сем што имам много више косе.
Али једноставност серије и њено шармантно презентовање ме увек одушевљава. Вероватно зато што нам показује једну праву нуклеарну породицу.
 
Било како било, данас је последњи дан за гласање о томе одакле су Симпсонови заиста. Сви знамо да су из Спрингфилда, али никада није наведено из које државе, па данас се то одлучује. 
 (Даље)

РТС ~ Радио Телевизија Смеће

RTS logoДа, тако је, говорим о ТВ Бастиљи. Врхунцу данашњег оличења самих нас, да нас. Јер Ви и ја плаћамо претплату.

- Добро Немања па шта се буниш. Такав је програм, не могу они боље. Не могу да стигну. Знаш, и Тијанић има посла пуне руке. Стално некога тапше по леђима, није битно да ли су мафијаши, министри, спортисти или певачи.

Овако би отприлике гласило Ваше сатирично обраћање мени, ако и тај смисао за поимљење није ишчезао у народу гледајући ретардирани програм ове Националне Јавне Куће.

 (Даље)

"молим те... па није у реду..."

ДеведесетеХахахахаха... Шта друго рећи.
У наслову се налази цитат Борке Вучић од пре 2 минута на РТС 2. И тако сам се слатко насмејао да сам се уплашио.

Ово ме враћа у прошлост, када сам као клинац гледао скупштину са одушевљењем и чуђењем како се старији људи пљују, поливају водом, износе из сале...
Ех...
Где је сад Радован Божовић...
 

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.