Made in Србија

Интернет из очаја

Теленор ГПРСУ тренутку када Вам се задеси да немате интернет ( ADSL, кабловски, модем, wireless ), нисте стигли да уплатите, налазите се на локацији где немате никакве инсталације неопходне за нет, а страшно Вам треба нет, постоји решење.

Ако имате при руци Bluetooth уређај и мобилни телефон који подржава GPRS пренос података, и у себи има bluetooth уређај, ево како да се извучете из ситуације.

 (Даље)

Хало, ово је пљачка! ( први део )

Корисник сам 063 мреже ( моје мреже ) од када сам добио свој први мобилни телефон ( NOKIA 3310, најбољи телефон икада ), што је било пре око 6 година.
И никада нисам био разочаран тиме што коритим Mobtel, увек добар сигнал, увек коректна фирма итд...

Оно што ми је ипак засметало јесте њихово тарифирање свега и свачега, шта год су могли, они су тарифирали. Опет, сам сам бирао, што да се буним.
Међутим, како је почела сва фрка, односно фама, око надолазећих божићних и новогодишњих празника сви мобилни оператери су брже боље понудили своје празничне понуде. Као садашњи члан мобилног оператера Telenor, имам прилику да добијем 3.000 динара бонус кредита. Паз’ да није!
 (Даље)

Дроље, Фуксе и Шљам

Veliki Brat Logo Када сам пре неколико месеци за телевизијску кућу B92 рекао да је оличење декаденције, грдно сам погрешио. Извините.

Ви сте нешто много горе од тога, али игледа да ја не могу, поред све добре воље ( ако је још увек има ), да Вас опишем у таквој краткој дефиницији. Па ћу морати да образложим у мало дужем тексту, без да од тога правим специјал.

Искрено ме занима да ли би г. Веран Матић, Маша Милеуснић, Александар Стојановић, Живана, Тања, Аца ( временска ), сви запослени у B92 посадили своју децу испред телевизора и пустили их да гледају Великог Брата?

Да, да, сигрурно. ( Опасност, сарказам на 240%! )

 (Даље)

Нема више MSN Messenger-а

MSN MessengerОд данас нема више MSN Messengera.

Покушавам да се улогујем преко MSNа на мрежу, али неће... Избацује неку поруку са одговорима Yes и No.
Када је Microsoft у питању, а не знате енглески језик, слободно туците по No. И једном, други пут, трећи пут... Стално избацује ту порукицу, ја нешто радим и мрзи ме да читам сад шта је.
Обично ме пита хоћу ли да скинем нову верзију, а не треба ми нова. (Даље)

Одакле су Симпсонови?

Хомер СимпсонОдлучио сам да се пребацим на мало ведрије теме, ако је то иоле могуће.
Било како било, данас мојим цртаним јунацима чији сам велики љубитељ, неко ће рећи: "Па да, кад личиш на Хомера.", добро и то је тачно, сем што имам много више косе.
Али једноставност серије и њено шармантно презентовање ме увек одушевљава. Вероватно зато што нам показује једну праву нуклеарну породицу.
 
Било како било, данас је последњи дан за гласање о томе одакле су Симпсонови заиста. Сви знамо да су из Спрингфилда, али никада није наведено из које државе, па данас се то одлучује. 
 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.