Made in Србија

Pro Evolution Soccer 2008 review (тј. опис)

Pro Evolution Soccer 2008 предња страна омотаОчигледно једино мени нико није рекао да је Microsoft купио KONAMI за ситне новце. Може да буде то или да су дизајн графичког интерфејса ( UI-а ) радили исти људи који су радили на Windows Vista.

Уводна анимација обећава добру забаву на основу кореографије која је изведена. Док сама анимација и примењени ефекти изгледају као да су је правили удруженим снагама људи из VIP-a и Fanta-е. Па сад ако волите те фирме, онда ће Вам се и интро свидети. Ја сам остао равнодушан. (Даље)

Велика промена

Драги, посетиоци, комшије, непријатељи, пријатељи, браћо и сестре, ближа и даља родбино, имам част да Ви најавим нове промене у мој живот.

Промене ћу изложио хронолошки.

  • Продао сам свој монитор, Samsung 755DFX
  • Рад на мом Star Trek сајту, treknexus.com сам довео у бета фазу
  • Купујем нов монитор
  • Нове информације о Аdobe Web Premium CS3 пакету

Па, дозволите, да објасним... (Даље)

"Са'ћемо да питамо друга Пајковића"

Telekom Srbija LogoУз њихову дивну паролу "Telekom Srbija - Imate neprijateljа" и уз свемогући портал  "natabanu.com" се осећате као да живите у Србији. Па, знате шта, нисте много погрешили, Ви и живите у Србији!
Ипак има та компанија и својих светлих страна, сетимо се само легендарног Столета, очигледно је да није нам било драгог нам Telekoma ( намерно пишем латиницом њихово име, јер га и они свугде тако пишу, а пошто су државна фирма, чини ми се да не би требали ) не би смо имали те тренутке зблажавања и одушевљења истовремено.

 (Даље)

Интернет из очаја

Теленор ГПРСУ тренутку када Вам се задеси да немате интернет ( ADSL, кабловски, модем, wireless ), нисте стигли да уплатите, налазите се на локацији где немате никакве инсталације неопходне за нет, а страшно Вам треба нет, постоји решење.

Ако имате при руци Bluetooth уређај и мобилни телефон који подржава GPRS пренос података, и у себи има bluetooth уређај, ево како да се извучете из ситуације.

 (Даље)

Хало, ово је пљачка! ( први део )

Корисник сам 063 мреже ( моје мреже ) од када сам добио свој први мобилни телефон ( NOKIA 3310, најбољи телефон икада ), што је било пре око 6 година.
И никада нисам био разочаран тиме што коритим Mobtel, увек добар сигнал, увек коректна фирма итд...

Оно што ми је ипак засметало јесте њихово тарифирање свега и свачега, шта год су могли, они су тарифирали. Опет, сам сам бирао, што да се буним.
Међутим, како је почела сва фрка, односно фама, око надолазећих божићних и новогодишњих празника сви мобилни оператери су брже боље понудили своје празничне понуде. Као садашњи члан мобилног оператера Telenor, имам прилику да добијем 3.000 динара бонус кредита. Паз’ да није!
 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.