Made in Србија

Куда то идемо?

Свети СаваПоставља се јасно друштвено-политичко (назови) питање.

Србијо куда то идеш? 

Верујем да би сви волели да знамо одговор на ово питање. Синоћ разговрам са другаром о томе како све више и дубље тонемо. Но, плашим се да не знам где то тонемо и у шта. Изолацију? Санкције? Рат? Дестабилизацију?

Шта ће да се среди када дође нова-стара власт? Не знам којом ће то стилском фигуром да нас следећа влада испали из топа учмалости, или којим ће глаголом да нас условно заробе ови други. 

 (Даље)

Повратак

Здраво живо!

Није ме било, па поприлично дуго. Мада како видим није Вама лоше ни без мене. Пошто је јако касно, ево укратко да речем шта и како у мом животу се збива и зашто ме није било.

То му дође нешто као оправдање пред разредном. (Даље)

Pro Evolution Soccer 2008 review (тј. опис)

Pro Evolution Soccer 2008 предња страна омотаОчигледно једино мени нико није рекао да је Microsoft купио KONAMI за ситне новце. Може да буде то или да су дизајн графичког интерфејса ( UI-а ) радили исти људи који су радили на Windows Vista.

Уводна анимација обећава добру забаву на основу кореографије која је изведена. Док сама анимација и примењени ефекти изгледају као да су је правили удруженим снагама људи из VIP-a и Fanta-е. Па сад ако волите те фирме, онда ће Вам се и интро свидети. Ја сам остао равнодушан. (Даље)

Велика промена

Драги, посетиоци, комшије, непријатељи, пријатељи, браћо и сестре, ближа и даља родбино, имам част да Ви најавим нове промене у мој живот.

Промене ћу изложио хронолошки.

  • Продао сам свој монитор, Samsung 755DFX
  • Рад на мом Star Trek сајту, treknexus.com сам довео у бета фазу
  • Купујем нов монитор
  • Нове информације о Аdobe Web Premium CS3 пакету

Па, дозволите, да објасним... (Даље)

"Са'ћемо да питамо друга Пајковића"

Telekom Srbija LogoУз њихову дивну паролу "Telekom Srbija - Imate neprijateljа" и уз свемогући портал  "natabanu.com" се осећате као да живите у Србији. Па, знате шта, нисте много погрешили, Ви и живите у Србији!
Ипак има та компанија и својих светлих страна, сетимо се само легендарног Столета, очигледно је да није нам било драгог нам Telekoma ( намерно пишем латиницом њихово име, јер га и они свугде тако пишу, а пошто су државна фирма, чини ми се да не би требали ) не би смо имали те тренутке зблажавања и одушевљења истовремено.

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.