Made in Србија

Повратак Ш

Повратак ЏедајаПрошло је много, чак и превише времена да бих ја поново сео за рачунар и написао нови унос на свом блогу. Разлога превише, оправдања никада доста. Било како било, ви сада читате овај нов текст са мог, делимично редизајнираног блога. Неки се можда сећају (домаћица, дмц...) на шта је то личило.

Ово што видите је делимично завршен посао. Остало је још цела десна страна да се реформатира као и футер. Ваљда ћу се на то дати сутра (увече).

Пре тога да чујем како сам вам недостајао, и како је ова сцена блоговања била мртво море до тренутка када сам поново ступио на сцену.

Ево, оправдавам зашто стојим на листи најбољих, још увек.

Од неких другх ствари које су се у међувремену догодиле, свакако треба да кажем нешто о ЧаФорум-у који, лагано, али сигурно путује у одређеном правцу, надам се да је то на боље. Битна ствар је да је пронађен донатор који ће покрити цену форума (трајна лиценца).

Укључио сам се у један потпуно нови пројекат везан за Тоyota аутомобиле. Са другаром и његовим другаром започели смо форум (тренутно, сајт је у изради) Toyota Club Serbia. Тако да очекујемо и позивамо све власнике да нам се придруже у овом подухвату.

Лепо је споменути и World Wide Photo Walk и напоменути да сам ја учествовао. Позвао сам доста људи који се баве фотографијом у Чачку, али се, авај, нико није одазвао. Фотографије Чачанске шетње можете видети овде.
Као анегдоту, рећићу да је вођа шетње заборавио да прочита правила, права и обавезе које има. Чак и поред тога што сам га пар пута питао да ли је добио било какав мејл обавештења, и зашто нема проглашења победника.
Тако да је рок за додељивање титуле победника тј. најбоље фотографије прошао. Погледајте фотке, неким случајем, можда вам се нека и допадне.

За крај, честитке ватерполо репрезентацији Србије!


Коментари на текст

  1. 02/08/2009 | 20:28

    Dopada mi se novi izgled bloga. Ova scena nije bila mrtvo more, domacica je još uvek tu, a talasali su i neki drugi, kao naprimer Talas, pojavile se neke nove blogerske snage velikih potencijala (sećaš li se mandrak72 od starijih?), ali tvoje mesto je ostalo ispražnjeno i vreme je da se vratiš tu

  2. 02/08/2009 | 20:28

    Сада тек видим да треба да сређујем и део везан за приказ целокупног текста.

    Имаће овде шта да се ради.

Оставите коментар

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.