Made in Србија

Нова Беовизија, нема црногораца, али пусти срби воле традицију више него леба да једу. И где сад да прескочимо скандале и сензације.

SMS КРАЂА НА БЕОВИЗИЈИ!
Гледајте све о томе, само на РТСу!

Мало смешно делује, али ефективно. Гледалиште Вас мрзи, узимате му паре за претплату, хаде да им скренемо пажњу да смо праведни и бринемо о малом човеку.
Организујемо Беовизију ексклузивно на нашем каналу, направимо скандал и опет само код нас дајемо ( односно пуштамо са ланца ) веселу playboy плавушу са њеном мрежом да их она убаци у клопку или око, шта већ има.

Плати претплату, када те РТС лепо моли, да те гуза не заболи. 

Марија Шерифовић је победила, ок, супер, нисам ни чуо њену песму знам да добро пева, срећа да јој је то јача страна, јер са изгледом баш и неће одушевити публику.

Ма сви честитамо Марији, али ко је сметао Маји Николић да уће у финале?

Маја Николић

Можда је РТС заиста пун нестручних људи ( погледајте им само сајт ), али ко направи ону сценографију и све оно сними? О квалитету самог програма и дебилном понашању водитеља нећу да причам, али РТС је техничко-сценски ствар одрадио лепо. Где су кола кренула наопако?

Питање је како РТС може да направи уговор са агенцијом ( која постоји 10. година ) која не може да сажваће преко 2.000 SMS порука у 20 минута ( јер је једва и толико успела ) јер тобоже нису очекивали велики број. И онда доведу ова два несрећника који су и запржили ову чорбу да се почасте.

Раде из зграде

Ово је шеф несрећне фирме. Замислите, морао је ручно да сабира гласове.

Програмер 

А ово је програмер поменуте фирме. Шта ће, човек се није надао да ће Беовизија бити толико популарна, па није урадио програм да може да подржи толики проток порука. 

15170 порука је послато! А успели су да савладају једва 171, то је број који је уважен на РТСу.

Заиста да се човек запита, ко овде кога, да простите, кљуца у здрав мозак. Ако је порука коштала 30 динара ( а не знам колико је била ) онда то значи да је цифра грос зараде била 455100 динара. Лепа сума, зар не?

Шуша

А наши драги представници РТСа имају шта да кажу. Нисмо ми криви, ето то је тако. Ми смо се водили стратегијом неће ваљда и ене, десило се ваљда.

Стварно нам је жао, уствар и није нам ни жао, али ајде ред је да кажемо нешто. Тијанић ће све то позлатити.

Марија и Шуша 

Ако је Сандра Шуша главни и одговорни уредник Забавног програма ( од када се Забавног пише великим словом  ? )  онда слободно можете да искључите телевизор и пратите како трава расте. Сигуран сам да ћете више да се забавите.

Беби дол

Увек ће ми у лепом сећању остати Беби дол, и њен наступ на Евровизији ( о укусима када си 2. разред и не размишљаш много ) али што је она морала да се уплиће у целу причу, хоћу да кажем, сами смо себи довољни да направимо неки мини-макси скандал. Њеном реномеу то није требало.

Мада је и она помало деловала "А откуд ја овде?", или се то мени само чини на основу ове фотке.

Имам једну примедбу. Ако је РТС национална ( јавна ) медијска кућа како то да емитују спот Рокера с Мораву ( иначе сам фан Бориса Бизетића и волим Рокере ) у коме се прозивају на директан начин припадници муслиманске заједнице, песмом баклава, која се емитовала у ударним терминима. Заиста нема смисла, и они плаћају ту претплату.

Рокери с Мораву

Слажем се не миришемо се нешто, али та пљувачина преко РТСа ми заиста није јасна. 

СРБИЈА ЗЕМЉА ИНТЕРНЕТА И ВИСОКИХ ТЕХНОЛОГИЈА!

====

Преостаје нам сада само да гледамо да ли ће нам "браћа" Хрвати дати 10 бодова и да ли ћемо ми њима. То је обично до сада био врхунац вечери.


Коментари на текст

Оставите коментар

Додај коментар

Запамти ме

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.