Made in Србија

Оличење декаденције = Б92

интро
У сценографији 'порнић" почиње нови серијал Великог Брата, Veliki Brat VIP.
Значи декаденција у врхунцу моћи! Спремите се!

 (Даље)

Coca-Cola | Желим да...

Coca Cola logo Успешно је завршен, или почео, како Вам више одговара, пројекат Coca-Cola Community у Србији.

И пре него што сви почну да се радују зато што нам поново уводе комунизам као друштвено уређење ( додуше на интернету, овај пут ), да Вам пренесем моје виђење ствари.

Маркетинг је чудо, специјално када је реч о овом пићу, за које круже гласине да је до 1960. године садржало у сваком паковању ( лименка, флаша ) на 1 литар сока, малу дозу кокаина.

 (Даље)

"Шоте мори шоте"

Чим споменемо реч "шота" одмах помислимо на игру која се, нажалост, игра на свакој српској свадби. Порекло имена шота долази од имена Шота Галица, жени србо-мрзца "качака" (одметника) Азема Бејта из села Галице (1889.-1924.) који је својевремено харао по Косову и Метохији.

Шота Галица је након мужевљеве смрти зулумћарила и предводила одметнике.

Ево приче о томе.

 (Даље)

Не брините, РТС зна шта ради! ( А шта Ви хоћете? )

Нова Беовизија, нема црногораца, али пусти срби воле традицију више него леба да једу. И где сад да прескочимо скандале и сензације.

SMS КРАЂА НА БЕОВИЗИЈИ!
Гледајте све о томе, само на РТСу!

Мало смешно делује, али ефективно. Гледалиште Вас мрзи, узимате му паре за претплату, хаде да им скренемо пажњу да смо праведни и бринемо о малом човеку.
Организујемо Беовизију ексклузивно на нашем каналу, направимо скандал и опет само код нас дајемо ( односно пуштамо са ланца ) веселу playboy плавушу са њеном мрежом да их она убаци у клопку или око, шта већ има.

Плати претплату, када те РТС лепо моли, да те гуза не заболи. 

 (Даље)

Несаница

Како наћи своје место у координатном систему конфузије? Да ли оно што радим данас - сутра има смила неког? Да ли ћу пропасти и од мене никада ништа неће бити?

Један корак, једна недеља, један месец, једна година... Дани неумитно пролазе, а ја стојим. Шта је већа константа, људска глупост, или да све има крај?

Да, знам од мене зависи! Само што ми нико није дао упутство од ове игре коју зовемо живот. Када су је смишљали заборавили су да напишу правила. Можда и нису, али мени сигурно нису јавили...

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.