Made in Србија

Ово ми је школа...

Музика, ван просотрни и ван временски концепт. Као дете тадашње СФРЈ (1984.) остао ми је усађен тај ген Југословенства и братства јединства и како једна ствар води другој мој музички укус је био и биће музика која се на тим просторима слушала.

Кербер, Леб и Сол, Азра, Парни Ваљак, Црвена Јабука, Прљаво Казалиште, Бајага и инструктори, Хари Мата Хари, Мерлин, Осми Путник, Рибља Чорба, Освајачи, Ван Гог, У Шкрипцу, Регина, ЈУ група, Галија, Денис и Денис, Бијело Дугме, Тути Фрути Бенд, Пилоти, ЕКатарина Велика, Болеро, Плави Оркестар, Филм, Викторија, Тајм, Зана, Нови Фосили, Магазин...

----- 

 (Даље)

Моја пошта и ја [ други део ]

Ово ће да буде чисто преглед дешавања шта се десило у Понедељак, два дана после мог одласка у пошту (погледај "Моја пошта и ја").

 (Даље)

Моја пошта и ја

Не могу да верујем! Отприлике тако бих почео овај унос, да нисам фуриозно бесан, као што јесам.

Пошто живим у селу, да право правцато село, са тракторима и све, додуше то је више варошица него село, ал ајд сад... И у том лепо сеоцету (Трнава) ми смо имали једну пошту која је радила свега 4 сата дневно, сваки дан. С обзиром да је сеоце у питању, сем исплата пензија и с времена на време које пошиљке, није имала већег посла.

========= >

 (Даље)

Ово су путовања...

Немањин шумадијски дневник - звездани датум 316145.9108637748
Свет испред и иза мене...

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.