Made in Србија

Повратак

Здраво живо!

Није ме било, па поприлично дуго. Мада како видим није Вама лоше ни без мене. Пошто је јако касно, ево укратко да речем шта и како у мом животу се збива и зашто ме није било.

То му дође нешто као оправдање пред разредном. (Даље)

Велика промена

Драги, посетиоци, комшије, непријатељи, пријатељи, браћо и сестре, ближа и даља родбино, имам част да Ви најавим нове промене у мој живот.

Промене ћу изложио хронолошки.

  • Продао сам свој монитор, Samsung 755DFX
  • Рад на мом Star Trek сајту, treknexus.com сам довео у бета фазу
  • Купујем нов монитор
  • Нове информације о Аdobe Web Premium CS3 пакету

Па, дозволите, да објасним... (Даље)

Хало, ово је пљачка! ( први део )

Корисник сам 063 мреже ( моје мреже ) од када сам добио свој први мобилни телефон ( NOKIA 3310, најбољи телефон икада ), што је било пре око 6 година.
И никада нисам био разочаран тиме што коритим Mobtel, увек добар сигнал, увек коректна фирма итд...

Оно што ми је ипак засметало јесте њихово тарифирање свега и свачега, шта год су могли, они су тарифирали. Опет, сам сам бирао, што да се буним.
Међутим, како је почела сва фрка, односно фама, око надолазећих божићних и новогодишњих празника сви мобилни оператери су брже боље понудили своје празничне понуде. Као садашњи члан мобилног оператера Telenor, имам прилику да добијем 3.000 динара бонус кредита. Паз’ да није!
 (Даље)

РТС ~ Радио Телевизија Смеће

RTS logoДа, тако је, говорим о ТВ Бастиљи. Врхунцу данашњег оличења самих нас, да нас. Јер Ви и ја плаћамо претплату.

- Добро Немања па шта се буниш. Такав је програм, не могу они боље. Не могу да стигну. Знаш, и Тијанић има посла пуне руке. Стално некога тапше по леђима, није битно да ли су мафијаши, министри, спортисти или певачи.

Овако би отприлике гласило Ваше сатирично обраћање мени, ако и тај смисао за поимљење није ишчезао у народу гледајући ретардирани програм ове Националне Јавне Куће.

 (Даље)

"молим те... па није у реду..."

ДеведесетеХахахахаха... Шта друго рећи.
У наслову се налази цитат Борке Вучић од пре 2 минута на РТС 2. И тако сам се слатко насмејао да сам се уплашио.

Ово ме враћа у прошлост, када сам као клинац гледао скупштину са одушевљењем и чуђењем како се старији људи пљују, поливају водом, износе из сале...
Ех...
Где је сад Радован Божовић...
 

 (Даље)

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.