Made in Србија

Немањин блог - звездани датум 316120.42

Данас сам закаснио на почетак епизоде, због религијске расправе са неким ко не види даље од свог носа. Болно искуство. Тако да ми је ово најжалијих 5 минута од пропуштања Звезданих Стаза икада вероватно.

Пошто нисам гледао од почетка епизоду убацићу само пар коментара.

Епизода је копија филма Звездане Стазе 4., никада ми неће бити јасно зашто су то урадили.
Значи Арчер је на суђењу у Клингонском суду, оптужен је за помагање одметницима Клингонског Царства и напад на Клингонски брод. Почетак суђења је сличан као у филму, само са једном великом разликом и од данас престајем да Звездане Стазе Ентерпрајз сматрам као део франшизе Звезданих Стаза. Што је било било је. Размислићу чак да ли ћу да наставим да пишем о њима...

Арчер и адвокатРазлика о којој сам почео је у томе што наш драги Арчер врло лепо разуме Клингонце и они њега. Док је у филму (чија је радња у будућности) Крик и МеКој који су оптужени за убиство канцелара, морали су на суђењу да носе онај транслатор да би сконтали шта им се прича. Овде не. Овде све може. ФУЈ!

Почетак суђења је исти, адвокат оптужбе само ћути, тужилац напада и да није било прекида у суђењу, заврши наш Арчер у рудницима Рура Пенте. Ту се деси дирљива сцена где Арчер убеди свог старог ипак способног адвоката да га одбрани. Ма смејурија.

АдвокатСхватате и сами шта је било после. Адвокат одбрани Арчера у стилу ала Boston legal. Арчера и његовог храброг адвоката пошаљу у Рура Пенте да мало копају дилитијум. Иначе рудници Рура Пенте сијају као Божићна ватра, а не као тмине пакла (претпостављам). Т'пол успе да преко корупције убаци Рида у рудник и избаве Арчера. Наивно да нема даље. Штета је гледати.

Оцена епизоде негде у минусу.

Крај преноса.


Коментари на текст

  1. 29/03/2007 | 09:55

    no koment

Оставите коментар

Додај коментар

Запамти ме

Ш? Немања?

Немања Ћососвић

Немања је садашњи студент ВШТСС-а, а бивши ТФ-а. Професионално се бави веб дизајном, оснивач је PlumTS Inc. групе и портала града Чачка ЧаКућица. Увек је активан у сфери информационих технологија, мултимедије и интернета. Члан је BENCHmark форума, са статусом модератора.
Хобији су му научна фантастика, филмови, фотографија, рад у студентском часопису IndexPRESS и пливање.
Тренутно живи у околини Чачка, Србија.